Leef & Eet

Klaar om enkele gewoontes aan te pakken?

Een echt verlangen om die overtollige kilo's kwijt te raken, om je gezond gewicht te bereiken, om je energiek & vitaal te voelen en je gezondheid te verbeteren?


Het programma Leef & Eet helpt je te ontgiften en je metabolisme weer op orde te krijgen.

Het is een soort "reset" van je cellen, waarbij nieuwe gezonde eetgewoontes worden aangeleerd en behouden!Het Leef & Eet gezondheidsprogramma is gebaseerd op orthomoleculaire voeding. Het bestaat nu 5 jaar en veel mensen hebben de voordelen ervan ervaren. Het is gebaseerd op orthomoleculaire therapie = een goed evenwicht tussen de macro voedingsstoffen (eiwitten, koolhydraten, vetten, water) aangevuld met micro voedingsstoffen (vitamines en mineralen), het laat je toe om jezelf volledig te voeden tot op celniveau.

Dit programma is gunstig en heilzaam voor jij die :

  • wilt afvallen of teveel visceraal vet heeft (= vet rond de organen)
  • je energie wilt verhogen, je gezondheid wilt verbeteren, je immuunsysteem wilt ondersteunen
  • ondergewicht hebt, om uw lichaam te resetten, zodat het de ingenomen voedingsstoffen naar de juiste plaats kan brengen in plaats van ze door het toilet te spoelen
  • problemen heeft zoals hoge bloeddruk, te veel slechte cholesterol, diabetes type 2, gewrichtsproblemen of andere

Het is GEEN dieet, maar een gezondheidsprogramma dat u leert gezond te eten om uw stofwisseling op orde te krijgen : u leert bepaalde combinaties maken die een verbrandingsproces op gang brengen dat uw lichaam ontdoet van gifstoffen, zowel in de darmen als in de bloedvaten en de vetopslag.

Het bestaat uit 3 fasen :

  • Detox (30 dagen, te verlengen in geval van overgewicht of wanneer u de gewenste resultaten nog niet hebt bereikt)
  • Reconstructie : 3 à 4 weken
  • Stabilisatie : 3 maanden

Tijdens de detox fase krijg je dagelijkse begeleiding via mail alsook een dagelijkse mail met extra info over gezonde voeding.

Je krijgt een toegangscode tot de website « Leef & Eet » waar héél véél lekkere recepten op staan en andere nuttige informatie voor het programma en om gezond te leven.

Je vult elke dag een lijst in per mail, waarop je aangeeft wat je hebt gegeten, gedronken, beweging, enz

Interesse ? : Maak vandaag nog een afspraak : je krijgt alle nodige uitleg en kunt beslissen of het programma iets voor jou is, of je bereid bent om je gezondheid in eigen handen te nemen en te verbeteren en zo ja, wanneer je wenst te starten.

KRIJG JE ENERGIE & VITALITEIT TERUG, WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF 😊