Kleuren

KLEURCOACHING

DE MAGIE VAN DE KLEUREN : 

Kleuren zien, kleuren dragen, kleuren eten kan ons gunstig beïnvloeden.

« Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie, informatie en vibratie » Nikola Tesla

Alles in het universum is energie, frequentie, informatie en vibratie. Kleuren zijn geen uitzondering op deze regel, integendeel. Elk kleur heeft zijn eigen kenmerken die (positief of negatief) kunnen beïnvloeden naargelang de persoonlijkheid en de ervaring van eenieder.

Denk niet dat het zonder reden is dat u van deze kleur houdt en die andere kleur haat, dat u plotseling bent gestopt met het dragen van die of die kleur, of juist hebt gesloten om deze of die andere kleur te dragen.

Het volgen van een sessie kleurcoaching kan u veel over uzelf leren en u ook een beter inzicht geven in het waarom van bepaalde problemen of situaties die u misschien ervaart en u in staat stellen ze op te lossen.

Het kennen van de kleuren en hun betekenis is voor u zeker een pluspunt om uw leven vrolijker en meer in harmonie met uzelf, met anderen en het ganse universum te leven.

Zin om er meer over te weten ?

Wil u weten welke kleur(en) u kunnen helpen, u kunnen ondersteunen om te helpen uw doelen te bereiken of voor een specifieke gebeurtenis ?

Wil u meer weten over de heilzame werking van kleuren ?

Wil u de energetische invloeden van de kleuren op uzelf begrijpen ?

Wil u weten wat kleuren voor u kunnen doen ?

Tijdens een kleurcoaching sessie volgens de Color Comfort methode krijgt u antwoord op al deze an andere vragen die u zich misschien stelt…

Zin om je leven in te kleuren ?

Welkom in de wereld van kleuren en profiteer van hun energie om je leven mooier te maken 😊